Нашата политическа класа и тази диктатура на олигархията“, начело с Посолството“,

...
Нашата политическа класа и тази диктатура на олигархията“, начело с Посолството“,
Коментари Харесай

Диагнозата „България“ „Сред трупове от Магнитски и върховенството на закона“

Нашата политическа класа и тази „ тирания на олигархията “, „ отпред с Посолството “, толкоз дълго и настойчиво работиха за дискридитацията на този „ модел “, че отвратиха всички… Именно тази „ тежка проведена престъпност “ отъждествяваща „ демократичната общественост “ Лом, в действителност се трансформира в главният притежател и стимулатор за съветското въздействие у нас.

…Наложения методично от западните служби модел върху „ обществено-политическото и географско разбиране България “ доближи своя разцвет и нацията през днешния ден е отвратена от действителността на своята неплатежоспособност, обезличена държавност, суверенитет и представителност /легитимност/.
Една неуместна „ завера “, създадена ловко от „ Посолството “ /за следващ път/, стартира целева и груба антиселекция на „ фрагменти “ /„ водачи “, „ министри “ и „ ръководители “…/ с единственото условие към тях – безскрупулно да погазят националните ползи.



Всичко, което считаме за дразнеща непросветеност, е умишлено прицелване… “  характеризира процеса неотдавна Калина Андролова и го назова „ тирания на олигархията “ .

Бих приел това определение като резултат от „ диктатурата на Посолството “, което десетилетия постановяваше компрадорски  манталитет на посредствения народен „ хайлайф “ - разумно планиран, обогатяван и конфигуриран в „ хаоса “ от публични поръчки, фондове, контрабанда и антибългарски решения, трансформирайки „ партийното “ и „ държавното посланичество “ в тежко взаимно-свързана проведена престъпност.  Крадат, лъжат, мамят и безчинстват.
Лицемерието е безгранично. 
Демократичната общественост и европейските полезности се обезличиха пред селектираните мутри и схемите за тяхното обогатяване и разцвет.

Днес, оплетени в своите зависимости и в безпорядък за оцеляването им – те заедно се „ сплотиха “ против „ съветското въздействие “ и измежду трупове от чужбина /на свои събратя/, атентати и „ тежестите на ориста “ – наложени от „ Магнитски “, „ върховенството на закона “ и недоубитият им „ персонален “ /до скоро/ основен прокурор –  плеснаха с ръце и се прегърнаха… 
Днес, съгласно всички медии имаме държавно управление, Украйна е победила и всеки миг обединението на НАТО ще влезе в Москва…

Всъщност, диагнозата на това тежко публично, общочовешко заболяване, в което посредством ръководещите – унищожаваш страната и държавността, суверенитета и обричаш страната си –  диагнозата се назовава „ България “ . Както „ Украйна “ бе превърната в  касапницата на славянските нации, по този начин през днешния ден България, посредством своето „ неуместно “, натрапено политическо посланичество – сборище от незаконни - антибългарски субекти-отъждествява заболяването на модела.  Унищожителна болест – проказа на полезности, обезценка на правдивост, истина добродетелност, еднаквост, национална принадлежност…  България е болна… Вероятно неизлечимо!

България не е страна, а място на престъпление .
„...Киро, Бойко, Пеевски, Гнома и Гешев… “ - въплъщават великата майка на „ славяно-православната цивилизация “…  Когато сме подготвени братя българи, да преглътнем този срам – одобрен и натрапен от „ Посолството “, тогава си заслужаваме и демографията и суверенитета и демонтажа на образованието и Войната може би… 
Но от ден на ден се затвърждава чувството, че през днешния ден в българите се наложи едно просветление! 
 v  Нашата политическа класа и тази „ тирания на олигархията “ „ отпред с Посолството “, толкоз дълго и настойчиво работиха за дискридитацията на този „ модел “, че отвратиха всички…  Именно тази  „ тежка проведена престъпност “, отъждествяваща „ демократичната общественост “ , в действителност се трансформира в главният притежател и  стимулатор за съветското въздействие у нас .
Българите прозряха същинската същина на публично – политическата скица за смилането ни в световната машина на зависимостта и разпада на държавността.

Това съучастничество на външни фактори, употребяващи основаната от тях вътрешна (национална) олигархия за източване на националните ни активи и похарчването на България за геополитически цели, превръщайки ни в следена територия е парекселанс „ закононарушение против страната “. Вече ясно разграничаваме понятията „ страна “ и „ власт “ – тъй като България има „ легална власт “, само че тя не е проведена на правилата на държавността, (вкл. разделяне на властите) а съставлява псевдо държавна организация на властта, под надзора на българската олигархия и под контрола на „ Посолството “.  Държавните институции са просто фон,  който, до момента в който е „ потребен “ – „ работи “, в случай че „ не слуша “ - следва „ атентат “ или просто трансформират Конституцията…  /съгласно вътрешно – олигархично договаряне – каквото е и новото българско правителство/.  Затова „ компрадорската власт, за разлика от националната власт, се занимава с износ на национална сигурност “ обобщава Андролова. Антиселекцията на некомпетентни хора по върховете на ръководството, дава отговор на задачите които разграждат основите та страната.

И България се трансформира в диагноза.

...

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР